Till senaste kommentaren

Kan inte spara tillfälligt/skicka i Onlinetjänsten

Hej,
Det händer ingenting när jag försöker spara min blankett tillfälligt.

Jag ska väl få en bekräftelse på när blanketten har sparats, och borde den inte finnas under "Mina ärenden" - "Blanketter som är sparade men inte inskickade"?
Kulturrådet Vanliga frågor Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Ja, när du har valt "Spara tillfälligt" så bör du få upp meddelandet "Din blankett har nu sparats tillfälligt hos Kulturrådet och kan nås via Mina ärenden i menyn". Om du inte får upp meddelandet, och det inte verkar som att det fungerar att spara tillfälligt, finns ett par åtgärder som brukar lösa problemet.

  Testa med en annan webbläsare än den du jobbat i. Exempel på webbläsare är Chrome, Firefox eller Safari. Det kan också hjälpa att, om möjligt, byta dator.

  Du kan också kontrollera att du har Javascript aktiverat i webbläsaren. Javscript krävs för att kunna använda funktionerna skicka in/spara, samt flera andra funktioner i blanketten. Det är aktiverat per default i alla webbläsare, men det går att stänga av. Här kan du kontrollera detta.

  Får du upp frågor i webbläsaren om säkerhet, kan du lägga till oss som betrodd sida, eller ”aktivera” sidan, och/eller rensa inställningarna i webbläsaren.
  Tex i Safari: klicka på ”Safari -> Inställningar för den här webbplatsen” och se till att rutan ”Aktivera innehållsblockerare” är urcheckad.

  Du kan arbeta med din blankett och vara inloggad max 8 timmar åt gången. Vi uppmanar dock alla sökande att spara betydligt oftare än så för att inget arbete ska gå förlorat.

  Om spara-funktionen inte fungerar och du upptäcker det efter att du fyllt i diverse fält, rekommenderar vi att du kopierar ut det du skrivit till ett Word-dokument så att du inte behöver skriva om det från början.

  Vänligen,
  Anna
  Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.