Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Angivna sökta medel för fleråriga projekt

När ansökan avser ett flerårigt projekt, ska hela projektkostnaden och tänkt summa att ansöka redovisas, eller enbart för första året?
Örjan Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Örjan,
  Kulturrådet beviljar medel årsvis och därför ska ni redovisa det gångna året. I ert fall det första året.

  Mvh
  Kulturrådet
 • Hej
  Jag undrar en liknande fråga. Vi sitter nu med ansökan för ett tvåårigt projekt. När jag fyller i ansökningsformulärets budget, ska jag fylla i första projektårets budget eller hela projektets budget?
  Linda
 • Hej Linda,

  Kulturrådet beviljar medel årsvis och därför ska ni även söka för ett år och ange en årsbudget i taget. Det är däremot bra att bifoga en projektplan för hela projektet och särskilt ange om kostnader och intäkter förväntas ändras avsevärt från år till år.

  Vänligen
  Alan
 • I så fall hoppas jag att vi kan komplettera till i början på nästa vecka. Jag fullföljde inte en sådan projektplan efter det förra beskedet att bara år ett skulle redogöras för. Sista ansökningsdag är idag.
  Örjan Simonson
 • Hej Örjan,

  Om ni vill komplettera så ska ni bifoga det till redovisningen eller skicka bilagan/bilagorna till kulturradet@kulturradet.se. Glöm inte att ange vilket ärendet nummer det gäller.

  Vänligen
  Alan
 • Om ett projekt i de första beviljade ansökan från början var tänkt att vara flerårigt, får man då ångra sig och enbart göra det som ett ettårigt och inte söka för nästkommande år?  Blir biblioteket återbetalningsskyldigt då? (Gäller ett stärkta biblioteksprojekt)
  Ulla
 • Hej Ulla,

  Det går bra att välja att göra det ettårigt. Att ha angett att det är flerårigt är inte på något sätt bindande.

  Vänligen
  Alan

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.