Vilka kycklingdelar ska uppnå 70 resp. 82 grader?
Hej!
Behöver ett bra svar från er då jag alltid tycker man är osäker med kyckling och vad som gäller.
Tjingaling!
Behöver ett bra svar från er då jag alltid tycker man är osäker med kyckling och vad som gäller.
Tjingaling!
Följ inlägget
0
följare
Tack för att du frågar. Det är säkert fler än du som undrar. 🙂
- 70 grader bröstfilé, urbenad lårfilé samt alla andra Kronfågels kycklingprodukter som är urbenade.
- 82 grader hel kyckling, lår, klubba, ben.
Hoppas det blir mycket god kyckling i sommar!Bra fråga, all kyckling som vi värmebehandlar (som är utan ben) ska uppnå 70 grader redan i vår produktion. De är genomstekta, så dessa är redan färdigstekta och genomstekta av oss. Du som konsument kan äta kycklingköttbullarna direkt utan så hög uppvärmning om du vill.
vänligen,