Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Någon exakt tid är svår att ge dig. Kyckling med ben ska hålla över 82 grader vid tjockaste stället på benet för att vara färdiglagad, man kan inte bara gå på tid. För en hel kyckling brukar jag personligen kolla innertemperaturen i lårvecket och när den når 82 grader, tar jag ut kycklingen och låter den vila cirka 5 minuter innan servering.
Hoppas detta besvarade din fråga!
med vänliga hälsningar