Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för din fråga. Det måste nog varje butik ställa in själva med sina grillar. Regel är dock att man måste ha minst 82 grader invid benet på tjockaste stället på kyckling med ben och kyckling utan ben som t ex filé behöver hålla en kärntemperatur på 70 grader.
För din info vet jag att butikerna brukar ha lite högre temperatur på sin kyckling för att vara på den säkra sidan så att den är genomstekt samt att de loggar varje grillning och kan gå tillbaka och kolla innertemperatur om det uppstår frågor kring hur det är grillat.
Hoppas det var svar på din fråga.
vänligen,