Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för din fråga. Det är ju en smaksak bokstavligt sett. I skinnet finns mkt näringsämnen och mycket smak men det blir lite löst och sladdrigt i konsistensen vid tillagning i just en gryta som t ex Coq au vin. Man kan ju alltid ta bort det när man har det vid servering på tallriken om man väljer att behålla det när man tillagar.
Eller ett tips, ta av skinnet från kycklingen före tillagning. Stek det utbrett i stekpanna eller på bakpapper i ugn ev pensla med lite olja i stekpannan. Vänd det flera gånger så att det blir riktigt krispit och smula det sen som ett fint smakrikt tillbehör att strö uppe på grytan eller på en sallad som du serverar vid ett annat tillfälle. Det är ett mycket gott sätt att tillaga skinn på och en underbar smaksättare.
Tveka inte att återkomma om du har fler frågor.
vänligen,