Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Klok fråga. Sålänge kycklingen håller 70 grader så dör alla bakterier, inklusive campylobakter. Så jag rekommenderar dig att använda en ugnstermometer för att få bästa resultat. Så att det inte blir överstekt men inte heller håller för låg temperatur. Sätt termometern på tjockaste stället för att vara säker.
F ö har vi väldigt lite campylobakter på svensk kyckling men man måste alltid vara försiktig i köket.
vänligen,