Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för din fråga. När man kokar buljong brukar man inte ha i salt från början. När du sen använder den till soppa e dy kan du salta om det behövs, Ofta har en hemgjord buljong kraftig smak ändå och behöver inte salt- Självklart är det en smaksak men salta efteråt när buljongen är klar och du smakar av och känner om det behövs salt.
Lycka till i köket!
Jag tänker att hållbarheten på buljongen förlängs om den är salt.
Hälsningar
Desiree
Det är möjligt men om du låter fett från kycklingen lägga sig som ett lock på buljongen och ställer den kallt så håller den ganska länge eftersom syre inte kommer till. Locket m fett blir lufttätt.