Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Hej!
Tack för din fråga. tyvärr kan jag inte svara på den eftersom vi inte har en sådan produkt i vårt sortiment. Så det är ngn annan som tillverkar den.
vänligen,
Mvh
Malin
Men jag vill gärna ge dig ett tips. Lägg pastejen i en skål eller burk när du lagar till den. Skira smör dvs smält det och få bort bottensatsen som innehåller protein. Skeda över det skirade smöret över ytan på leverpastejen så att den täcker helt. Då blir det lufttätt i skålen eller burken och pastejen håller sig minst en vecka men säkert mer. Jag har själv gjort så med ett recept från Jamie Oliver. När jag var liten konserverade vi leverpastej (troligen av gris) i burkar med ring så jag vet att den håller sig riktigt länge.
Lycka till i köket!