Kronfågels BBQ nyheter 2023 - lägg kyckling på grillen

Dags att grilla igen och vi har jobbat mycket med att följa trender och hitta inspiration till dig som gillar att lägga kyckling på grillen. Här hittar du hela Kronfågels kryddade kylda sortiment. HÄR NEDAN SER DU ALLA VÅRA NYA SMAKER PÅ KYCKLINGEN I SOMMAR 2023

BBQ Lårfilé Black Garlic är lårfilé av finaste kvalitet med smaken Black Garlic. Vi märker att den har blivit en riktigt favorit hos många. Den passar utmärkt ihop med kyckling för grillen. En favorit som hängt med i många år då vi förstått att många gillar smaken.
BBQ Minutfilé med glaze Sweet Texas BBQ. Minutfilén är en tunn utbankad kycklingfilé som ger perfekt stek- och grillresultat. Vi har gett den en mustig smak av chilipeppar och örter som passar utmärkt att grilla.

Den bipackade glazen har en härligt söt, het, rökig smak. Du måste bara prova!
BBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda är våra stora Grillfiléer som marinerats i en mustig grillkrydda med smak av chili och örter. Kycklingen är till dig som vill ha en lite större och saftig filé att äta själv eller att dela. För att förenkla, är filéerna utbankade för att få ett jämnt grillresultat.

BBQ KycklingSteak Amercian är vår fantastiska urbenade kycklingklubba med skinn i en ny, spännande smaksättning. Det är en rejäl bit kyckling, stektålig, saftig och smakrik. KycklingSteak American som passar perfekt att grilla eller steka i ugn eller panna.

I den här kycklingen är det mycket smak eftersom det är en fetare styckningsdetalj. Du slipper ben men får det bästa av den lite fetare klubban med skinnet kvar. Gott och saftigt med mycket smak.
BBQ Butterfly Chicken Amercian är en hel utvikt kyckling som vi delat längs ryggen, med ett tilltalande, fjärilsformat utseende. Kryddad med BBQ American och infusion av black pepper och citron är den en spännande upptäckt som passar perfekt att grilla till sommaren, eller stek i ugn eller panna för en krispig, rejäl bit smakrik kyckling.

Butterfly Chicken är god som hel kyckling men tar kortare tid att grilla än den hela motsvarigheten. Ett extra plus är att du slipper att fundera på både smak och att klippa isär den själv. Vi har gjort det jobbet åt dig. Bara att lägga på grillen alltså!


Onpack kommer att finnas på det naturella sortimentet
och när du kikar på dem kommer du att hitta enkla och goda marinader, rubs och glaze. Här är det som vi har i sortimentet. Klicka på bilden på produkten så kan du läsa mer om varje produkt.
Samtliga Kycklingfärsprodukter lyfts bland annat genom on-pack med recept på hur du göra dina egna kycklingburgare.

Lycka till vid grillen!!Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.