Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för din fråga. Det går säkert att koka utan att tina den först men inget jag skulle rekommendera dig till. För bästa resultat så bör kycklingen tina över natten i kylskåp. Då tappar den minst med vätska och du får en kortare koktid. Kycklingen bör hålla 82 grader vid benet när den är klar. Använd gärna ugnstermometer.
vänligen,
Det kan vara så att vi har större efterfrågan på den kylda kycklingen och då prioriterar vi att sälja den kyld i första hand och inte frysa in kycklingen.