Till senaste kommentaren

Hur ställer jag mig i kö till seniorbostad?

Jag vill ställa mig i kö till 70+ boende eller seniorboende hur gör jag?

Kommentarer

 • Hej Svea

  Vad roligt att du är intresserad av våra seniorboenden.

  Bostadskön till seniorbostäder ingår i Kirunabostäders ordinarie bostadskö. Ställ dig i vår bostadskö genom att registrera dig på webbsidan eller kontakta bostadsförmedlingen via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

  Ha en fin dag!
  Kirunabostäder support
 • Hur anmäler jag sen intresse på en ledig seniorbostad?
 • Hej Svea

  Om du är intresserad av att hyra en seniorbostad hittar du lediga bostäder under Lediga just nu där de är märkta "Seniorbostad". Du måste vara registrerad i vår bostadkö för att kunna göra en intresseanmälan på en ledig bostad. Ställ dig i kö genom att registrera dig här på webbsidan eller kontakta bostadsförmedlingen via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

   Hoppas det kommer in en ledig bostad som kan passa dig!
  Kirunabostäder support
 • VÄNTAR PÅ BESKED OM DOM KOMMANDEseniorbostäder vi är i stort behov av senioriorboende Vi har ståtti kö  i många år HOPPA INTE ÖVER OSS DENNA GÅNG.
 • Hej Eivor!

  De nya seniorbostäderna i Nya Kiruna Centrum är beräknade att vara klara för inflytt hösten 2023. Det är den ordinarie bostadskön som gäller och vi kommer att publicera alla lägenheter som vanligt på vår hemsida när det är dags.

  Ha en fin dag!
  Malin Bostadsförmedlare
 • vilka dagar skall man kolla Era hemsidor så vi inte missar det ,,jag hoppas att detta skall hjälpa oss..
  EIVOR
 • Hej Eivor

  Vi publicerar våra lediga bostäder löpande, de ligger ute på vår hemsida under 7 dagar så besök vår hemsida 1 gång per vecka så missar du ingenting.

  Ha en fin dag!
  Carina Enhetschef
 • Hej jag fyller 70 2024 så min fråga är måste man vara fyllda 70 när söker seniorboende nu till hösten /vintern 2023? Ha en bra dag
 • Hej Katarina

  För att kunna göra en intresseanmälan måste ni ha fyllt 70.

  Ha en fin dag!
  Carina Enhetschef
 • Dom nya seniorbostäderna är det där också förtur innan ni lägger ut dom till alla som står i bostadskön. Bra att veta om det är lönt att vänta på lägenhet i Kiruna eller bättre att flytta från Kiruna
  Barbro
 • Hej Barbro

  De lediga bostäderna publiceras på vår hemsida när de är uthyrningsklara och ni kan där göra en intresseanmälan.

  Bostadssituationen är lite speciell just nu i Kiruna och vi har haft hyresgäster som varit tvungna att lämna sina lägenheter på grund av gruvans påverkan. Dessa hyresgäster har vi såklart haft en skyldighet att se till att de erhållit en ny bostad och vissa har även flyttat till våra befintliga seniorboenden. Nu har alla omflyttningshyresgäster flyttat till nya lägenheter och lägenheterna på de nya seniorboendet i centrum kommer att publiceras till vår ordinarie bostadskö.

  Ha en fin dag och hoppas ni får en ny lägenhet och kan stanna kvar i Kiruna.
  Carina Enhetschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.