Söka lägenhet via Mina sidor

De allra flesta av våra lägenheter förmedlas via Stockholms stads bostadsförmedling. Men du som har ett förstahandskontrakt hos oss kan söka vissa lediga lägenheter via Mina sidor om du är intresserad av att byta område eller kanske växla till en större eller mindre lägenhet.

När finns lediga lägenheter?
Lediga lägenheter publiceras löpande på Mina sidor, och intresseanmälan för varje lägenhet är sju dagar. Det är därför bra att prenumerera på lediga lägenheter. Då får du ett mejl när nya lägenheter finns att söka. Prenumerationsinställningar hittar du i den vänstra menyn när du är inloggad på Mina sidor.

Så ansöker du
För att söka en lägenhet, gå till johnmattson.se och logga in på Mina sidor och titta en bit ner på sidan. Där ser du antalet lediga lägenheter just nu. Klicka på "visa" för att se mer information om lägenheterna. Följ länkarna för att göra din intresseanmälan. Du kan anmäla intresse för hur många lediga lägenheter du vill.När du gjort din intresseanmälan
När intresseanmälan stängt börjar förmedlingsarbetet direkt. Det är därför bra att du förbereder dig för en eventuell kontraktsskrivning genom att ha följande handlingar klara:
1. Personbevis (beställs från Skatteverket)
2. Anställningsavtal
3. Dina tre senaste lönespecifikationer
4. Är du student eller provanställd ska du kunna styrka din inkomst för de sex kommande månaderna.

Vem kan söka?
Endast personer med förstahandskontrakt kan erbjudas lägenhet. Vi tar alltid kreditupplysning (UC) för den person som tackar ja. Du får inte ha betalningsanmärkningar och vi godkänner inte pengar på bankkonto som inkomst.

Avtalet för lägenheten skrivs med den huvudsökande men även med medsökande om ni är gifta eller varit sambo i minst 3 år.

Har du frågor?
Kontakta oss om du undrar över något.
Telefon: 08–613 35 00
Telefontid måndag–fredag kl 7.00–16.00.
E-post: info@johnmattson.se
Mia Odeh Kommunikatör (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.