Till senaste kommentaren

Så påverkas du i Sollentuna av ägarbytet

Sedan den 4 maj 2020 är John Mattson ny ägare av 541 lägenheter i Rotsunda och Rotebro.

Bytet från Sollentunahem till oss som hyresvärd innebär inga större förändringar för dig som bor hos oss. Vi har ändå satt ihop en del information som kan vara bra att känna till i samband med att vi blir din nya hyresvärd. Här kan du läsa mer.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller synpunkter.

Vänliga hälsningar,
Mia Odeh Kommunikatör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hur och var ska vi lämna våra grovsopor?
  Christer Eriksson
 • Hej Christer,

  tack för din fråga. Bor du i Rotsunda så har du tyvärr inte längre möjlighet att använda grovsoprummet i ditt bostadsområde. Det står nämligen på Sollentunahems mark, och vi har inte nyttjanderätt till det.

  Vi kommer självklart att ersätta grovsoprummet på bästa möjliga sätt, men det kan dröja tills en permanent lösning är på plats. Innan dess kommer vi därför med jämna mellanrum att ställa ut en container i området där du kan lämna brännbara grovsopor. Den första containern placeras ut före midsommar. Har du registrerat en uppdaterad e-postadress på Mina Sidor så får du ett mejl med mer information när det närmar sig.

  Har du föremål som du vill bli av med snabbare än så, eller om du behöver bli av med miljöfarligt avfall så kan du lämna avfall på någon av återvinningscentralerna. Sollentuna kommun har också en ambulerande miljöstation som stannar på olika platser enligt tidtabell.

  Mer information hittar du här på vår webbplats.

  Vänliga hälsningar,
  Mia Odeh Kommunikatör
  (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.