Parkeringsplats i Sollentuna

Är du i behov av parkeringsplats i Sollentuna? Vi har ett antal parkeringsplatser på Kung Hans väg i Rotebro. Här kan du ställa bilen på valfri pass med ett parkeringstillstånd som du hyr av oss.

Hur funkar det?
Med parkeringstillståndet har du rätt att parkera på någon av våra platser på Kung Hans väg. Tänk på att placera tillståndet väl synligt genom vindrutan.

Vad kostar det?
Parkeringstillståndet kostar 400 kronor per månad för dig som bor i något av våra hus i Rotebro. Bor du någon annanstans är parkeringen momspliktig. Avgiften blir då istället 500 kronor per månad.

Hur kommer jag igång?
När lediga parkeringsplatser finns så annonserar vi ut dem via Mina Sidor. Du kan registrera dig för prenumeration på lediga platser så behöver du inte logga in och kolla i onödan.

Hur länge gäller tillståndet?
Varje tillstånden gäller mellan januari-december. Din hyra löper på så länge du inte säger upp avtalet. Du får då automatiskt hem ett nytt parkeringstillstånd för nästkommande år.
Du har ingen bindningstid på din parkeringshyra. Uppsägningstiden är 1 månad från och med nästkommande månad.
Vill du avsluta ditt tillstånd så gör du det genom att mejla till oss på info@johnmattson.se och posta tillbaka tillståndet till oss.
John Mattson Fastighetsföretagen AB (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.