Hyresavierna blir digitala

Viktiga förändringar i hyresaviseringen

Våren 2022 gör vi ett antal förändringar av hyresaviseringen för de flesta av våra hyresgäster*. Vi ber dig därför att läsa igenom informationen nedan noggrant.

*Förändringarna gäller än så länge endast för hyresgäster på Lidingö eller i Sollentuna. Under 2022 kommer förbättringarna att lanseras i fler av våra geografiska områden.

Dina avier blir digitala
Från och med hyresavin som avser maj 2022 skickas dina hyresavier endast digitalt. Det är bättre för miljön och du slipper hålla ordning på pappersavier. I stället får du dina avier i en pdf-fil till din mejl samt i Mina Sidor. Den sista pappersavin som går ut gäller endast för april månad.

Har du angett rätt e-post till oss?
Det är viktigt att du har angett rätt kontaktuppgifter för att kunna ta emot dina hyresavier via e-post. Logga in på Mina Sidor här för att kontrollera dina kontaktuppgifter.

Ingen förändring för dig som betalar med autogiro
Betalar du redan din hyra med autogiro idag så behöver du inte göra någonting. Betalningarna kommer att fortsätta som vanligt.


Om du vill fortsätta få pappersavier
Om du trots allt vill fortsätta få hem dina avier på papper utan uppehåll så behöver du anmäla det till oss senast den 27 mars 2022 genom att mejla* ditt namn samt objektsnummer alternativt personnummer till e-postadressen pappersavi@johnmattson.se Har du inte anmält detta senast 27 mars kommer avierna endast digitalt. Kom ihåg att hyr du exempelvis både en bostad och en parkeringsplats är det viktigt att du uppger det i mejlet.

*I vår integritetspolicy kan du läsa om hur vi tar ansvar för hanteringen av dina personuppgifter.

Läs gärna mer om det pågående digitaliseringsarbetet med vår kundservice här på vår webbplats.

Vänliga hälsningar,
John Mattson Fastighetsföretagen AB
Mia Odeh

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.