Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Enhetliga staket, Lästgatan i Klintehamn

Hej!

Jag bor på Lästgatan i Klintehamn. Plank och staket i området ser olika ut och börjar i vissa fall även bli ganska dåliga. Det vore trevligt om det fanns möjlighet att renovera och försöka få det lite mer enhetligt.

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad. Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Med vänliga hälsningar
  GotlandsHem
 • Ditt förslag har nu tagits upp i Förslagsrådet. Vi kommer att se över våra rutiner och regler för att se hur vi kan bli bättre.Jag kan tyvärr inte ge dig en exakt tid på när vi har ett svar, men så fort vi har mer information så kommer vi att uppdatera med ett svar här i kundforumet.

  Tips till dig som också är intresserad av detta förslag:
  Följ inlägget så får du ett mejl när vi uppdaterar.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen!

  Utifrån ert önskemål jobbar vi nu med att ta fram riktlinjer för enhetliga staket.

  Den 18 oktober bjuder GotlandsHem därför in till en träff med boende på Lästgatan. Hyresgästerna får då möjlighet att vara med och påverka och lämna önskemål om hur de tycker att staketen ska se ut!

  Tid: Onsdag 18 oktober klockan 18:00
  Plats: Hyresgästlokalen på Lästgatan 19

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Efter mötet den 18 oktober har man nu kommit fram till två olika alternativ för uteseende på staket. Fram till och med den 8 januari har boende på sig att rösta på de förslag man önskar ha som standardstaket.

  När vi har fått fram ett vinnande alternativ kommer vi att förhandla med Hyresgästföreningen om kostnaden. Därefter röstar vi igen om vi vill ha en ombyggnad eller inte.

  Med vänlig hälsning
  Yvette Kommunikatör
 • Det var många som var med och röstade på vilket staket ni vill att vi ska bygga. Kul tycker vi! Det vinnande förslaget blev alternativ ett och ser ut som nedan:

  Vad händer nu?

  • Förslaget kommer att förhandlas med Hyresgästföreningen för att ta fram vad det kommer innebära i kostnad för dig som hyresgäst.

  • När förhandlingen är klar kommer du att få ta ställning och rösta på om du vill ha det nya staketet eller inte.

  • Om en majoritet av området vill ha det nya staketet kommer vi att fullfölja planen med att byta ut alla staket. 
  Med vänlig hälsning

  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen!

  Det har nu gått ett tag och ärendet las på is då intresset inte var tillräckligt stort efter den undersökning som genomfördes. Vi bestämde därför att inte genomföra det här förslaget.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.