Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag: Avskärmning vid egen entré på Gråboväg?

Bor på Gråboväg och har där egen entre rakt ut mot gråboväg. Skulle det inte kunna byggas avskärmande plank likt dom på baksidan mellan dom lägenheter som har egen entre i markplan och in mot dom med gemensam entre och på så sätt skapa som en egen uteplats på framsidan så man inte behöver ha folk som står rakt utanför köksfönstren då man tex sitter och äter och som dessutom har full insyn rakt in i våra lägenheter då gångvägen går precis invid husväggen? Kan ju dessutom underlätta för kvartersvärden också då man då kan ha tex cyklar i ett eget ställ därinne samt att man får sköta snöröjning och underhåll själv på den ytan. Snö och löv kan man ju då tex  lägga utmed ett lägre staketet mot gråboväg så att den lätt kan plogas bort lättare och snabbare då det dessutom är parkeringsförbud på den sidan. På så sätt kan då kvartersvärdarna mfl enbart behöva koncentrera sig på att hålla rent framför dom gemensamma ytterdörrarna till trapphusen samt att det skulle frigöra platser i redan befintliga överfulla cykelställ. Dessutom skulle det kunna ge fastighetens utseende ett lyft.

Kommentarer

 • Hej Totte!

  Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

  Vi går igenom alla inkomna förslag i slutet på varje månad. Vårt Förslagsråd ser då på möjligheterna att genomföra ditt förslag. Stora förbättringsförslag som behöver planeras in i nästa års budget eller som kräver undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut.

  Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag får du ett svar här i kundforumet. Varje gång du får ett nytt svar på ditt inlägg får du ett mejl som berättar att vi svarat dig.

  Tack för förslaget, din åsikt är viktig för oss.

  Med vänlig hälsning
  Linda Bostadsförmedlare
 • Hej igen!

  Ditt förslag har nu tagits upp i Förslagsrådet. Vi kommer att se över ditt förslag närmare. Jag kan tyvärr inte ge dig en exakt tid på när vi har ett svar, men så fort vi har mer information så kommer vi att uppdatera med ett svar här i kundforumet.

  Tips till dig som också är intresserad av detta förslag:
  Följ inlägget så får du ett mejl när vi uppdaterar.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör
 • Hej igen!

  Då det är en cykel och gångväg där du önskar dessa avgränsningar kommer vi inte att genomföra ditt förslag. Det handlar om tillgänglighet i området och att bygga avgränsningar där skulle försvåra tillgängligheten.

  Vänliga hälsningar
  Yvette Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.