Till senaste kommentaren

Hur tecknar man parkeringstillstånd på Kv. Grieg och Marknadsvägen?

När släpper ni boendeparkering på Grieg.
Mvh Kent
Kent

Kommentarer

 • Hej Kent,

  Bra att du frågar om parkeringen!

  Nu har vi skickat ut information till alla våra hyresgäster om hur man gör för att skaffa ett parkeringstillstånd på Kv. Grieg (Trombonvägen, Tubavägen och Kornettvägen) och Marknadsvägen i Ullared.

  Det går bara att skaffa ett parkeringstillstånd per lägenhet. Du har
  ingen bestämd parkeringsruta utan får parkera där det finns en ledig parkeringsplats på Vingrens väg 3, Kornettvägen, Tubavägen eller Trombonvägen samt Marknadsvägen i Ullared. Från och med måndag den 13/12/2021 kommer Securitas att börja bevaka området.

  Logga in med bank-ID på https://parkering.securitas.se/ och välj ditt område där du önskar parkeringstillstånd. Har du inte tillgång till bank-ID eller övriga frågor om hur du skaffar parkeringstillstånd så kontakta parkering@securitas.se eller ring deras kundtjänst på telefon 010-470 10 57, tisdag - torsdag mellan klockan 09.00-11.00.


  Din unika värdekod anges utan några specialtecken, vilket är de sista 5 siffrorna i ditt lägenhetsnummer om du bor på Kv Grieg och de 4 sista siffrorna i ditt lägenhetsnummer om du bor på Marknadsvägen i Ullared. Dessa siffror hittar i ditt hyreskontrakt.
  Här kan du se en film om hur Securitas parkerings app fungerar.
  Charlotte
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.