Uthyrningspolicy

Ernst Rosén vill bidra till att skapa trivsamma, attraktiva och trygga bostadsområden med nöjda hyresgäster och vi arbetar därför efter en gemensam uthyrningspolicy. Vi eftersträvar en blandad sammansättning av hyresgäster, det vill säga en variation av olika åldrar, studerande, arbetande, barnfamiljer, pensionärer och ensamhushåll.

Vi vill vid varje uthyrning erbjuda den mest lämpliga lägenheten gällande lägenhetens storlek, läge och utrustning och vi strävar efter långsiktiga relationer med våra hyresgäster.

Läs hela vår Uthyrningspolicy här
Ernst Rosén Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej! Jag har sökt en lägenhet på Danska vägen via homeque. Jag försökte lägga till min framtida sambo som medsökande, men det gick inte att ändra när ansökan var inskickad. Kan man göra det på något annat vis?

  Vänliga hälsningar Åsa
  Åsa
 • Hej Åsa,
  Tack för att du hör av dig!

  Vi kan inte gå in och ändra ansökningar i HomeQs portal, utan det bästa är att du vänder dig direkt till HomeQ med frågor som denna. Antingen via deras livechatt eller genom att maila på support@homeq.se

  Lycka till med bostadssökandet!

  Bästa hälsningar
  Jessica
  Ernst Rosén
 • Om jag vet att någon hyr ut svart, vad ska jag göra då?
  Nina
 • Hej!

  Om du tror att någon hyr ut sin lägenhet olovligt så får du gärna höra av dig till oss vilken lägenhet det gäller. Alla andrahandsuthyrningar skall vara godkända av Ernst Rosén.

  Bästa hälsningar

  Agneta


  Agneta

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.