Förpackning

Kan ni komma på någon bättre lösning på era förpackningar för flingor? Kartongen för stor och påsen för liten, det hamnar mellan kartong o påse när man häller!

Kommentarer

  • Hej Monica.

    När vi packar produkten i fabriken så har vi vissa restriktioner och begränsningar vad gäller fyllnadsgrad av produkt och även storlek på påse i förhållande till kartong. Kartongen packas liggande och då fyller den ut hela kartongen väl och kan inte vara mycket större. Sen när produkten fraktas ut i butik så skakas produkten och blir något mer ”kompakt” och även innerpåsen sjunker ihop något. Detta gör att påsen kan upplevas som mindre, eller för liten. Dessvärre har vi som sagt begränsningar och kommer ha svårt att packa en påse som når hela vägen upp till kanten när den är öppnad. Mitt bästa tips blir därför att dra upp påsen lite, så att öppningen av påsen hamnar i jämnhöjd med kartongen när man vill hälla ut produkten. Alternativt riva/klippa av en bit av kartongen för att sänka kanten något. Innerpåsen behövs för att produkten skall behålla sin krispighet och hållbarhet.
    Överlag jobbar vi kontinuerligt nu med att förbättra våra förpackningar, inte minst ur ett konsumentperspektiv. Så jag vill gärna tacka konsumenten för feedbacken, och hoppas att vi så småningom kan lyckas med en bättre helhetsupplevelse för våra flakes.

    Linda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.