Skjuta upp utbetalning av pension

Min utbetalning börjar april 2021. Om jag väljer att skjuta upp startdatum till april 2022, kan jag då ångra mig när som helst och ändra datum framåt eller bakåt i tiden?

Kommentarer

 • Hej Christer,

  Tack för din fråga!

  Det stämmer! Du kan välja att skjuta upp din utbetalning för att sedan ändra tillbaka till en tidigare utbetalningsstart. Om du vill skjuta upp den ytterligare kan du göra det också. Då behöver du vänta 7 månader innan den planerade starten och sedan kan du skjuta upp den hur långt du vill igen.

  Med vänlig hälsning
 • Jag vill skjuta upp mina utbetalningar.
  Mvh
  Anne-Charlotte
 • Hej Anne-Charlotte,

  Tack för din fråga! Om du har ett bank-id så skjuter du upp dina utbetalningar genom att logga in på dina sidor på AMF. Där väljer du vilket år och månad du vill skjuta upp din utbetalning till och godkänner det sedan med ditt bank-id.
  Om du inte har bank-id så behöver vi skicka hem  blankett istället till dig som du får fylla i och skicka tillbaka till oss. Kontakta vår Kundservice här så hjälper vi dig.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Petra
  Kundservice
  Petra
 • Tack för svar.
  Jag vill gärna få en blankett att fylla i .Tack
  Charlotte
 • Hej Charlotte,

  Via detta forumet kan vi inte hjälpa dig med detta. Vi behöver dina personliga uppgifter och det får inte lämnas här då detta forum är öppet för alla.

  Kontakta vår Kundservice via chatt, e-mail eller telefon så hjälper vi dig.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Petra
  Kundservice
  Petra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.