Till senaste kommentaren

Vad har Ale El för olika betaltjänster?

Jag skulle vilja välja en annan betaltjänst än pappersfaktura. Vad har Ale El för olika alternativ?
Lykke

Kommentarer

 • Hej Lykke,

  Hos oss på Ale El kan du välja mellan e-faktura, e-postfaktura och traditionell pappersfaktura. Du kan även välja autogiro för smidigare betalning – som ett komplement till den betaltjänst som du har valt.

  Autogiro
  Fakturan kommer med posten, men beloppet dras direkt från ditt bankkonto på förfallodagen. Du kan anmäla autogiro till oss på flera olika sätt. Beställ autogiro via din internetbank eller fyll i nedan formulär och signera med BankID. Du kan också hämta nedan blankett och fylla i manuellt eller kontakta oss så skickat vi hem en blankett.
  E-faktura
  En e-faktura skickas direkt till din internetbank, du får ett meddelande när den kommit dit. Du godkänner beloppet och pengarna dras därefter automatiskt från ditt konto på förfallodagen. Beställ e-faktura via din internetbank.

  E-postfaktura
  En e-postfaktura får du till den e-postadress som du har valt. Är du nyinflyttad och ska teckna elnätsavtal kan du göra valet på vår hemsida, när du fyller i flytta in-formuläret. Du kan även kontakta vår kundservice för att välja denna typ av betaltjänst. Kom ihåg att om du ändrar e-postadress behöver du kontakta oss – så att fakturan inte skickas fel.


  Med energifyllda hälsningar,
  Kornelia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.