Till senaste kommentaren

Vad är skillnaden mellan Äldreboende, Trygghetsboende 55+ och 55+ boende?

Hallstahem Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Vi har flera boendeformer för äldre, som innebär vissa skillnader.

  Trygghetsboende 55+
  För dig som är över 55 år erbjuder vi Hästhovens Trygghetsboende 55+ på Hästhovsvägen 1 i Östra Nibble, samt Myrans Trygghetsboende 55+ i Kolbäck. Här finns personal i huset alla dagar i veckan, samt möjlighet till gemensam lunch. Du har tillgång till gym med instruktörer vissa dagar. Det anordnas även sociala aktiviteter som till exempel sittande gymnastik, bingo och musik. Lediga lägenheter visas under Sök ledigt.

  55+ boende
  Trädgårdsgatan 55+ på Trädgårdsgatan 4 i Hallstahammar är vårt 55+ boende. Här finns hiss och lägenheterna är extra tillgängliga med breddade dörrar och välutrustade badrum. Här finns även en gemensamhetslokal där kommunens personal ordnar aktiviteter ett antal timmar i veckan. Du måste vara minst 55 år för att få teckna ett hyresavtal här. Det som skiljer detta boende från ett Trygghetsboende, är att det inte finns personal i huset alla dagar i veckan, eller möjlighet till gemensam lunch eller gym. Lediga lägenheter visas under Sök ledigt.

  Äldreboenden Strandgården och Lövåsen
  I Kolbäck äger och förvaltar vi äldreboendet Strandgården och i Hallstahammar har vi äldreboendet Lövåsen. Det är kommunen som fördelar dessa lägenheterna genom behovsprövning. Har du frågor om lägenhet här ringer du dem direkt på tel 0220-240 00.
  Maria Kumpula Kundvärd, uthyrning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.