Hur fungerar ködagarna?

Vad behöver jag göra för att ställa mig i och behålla min plats i bostadskön?
Hallstahem

Kommentarer

 • Ködagarna räknas upp med en poäng per dag. Du måste aktivt ställa dig i bostadskön om du är hyresgäst - du får alltså inte köpoäng per automatik om du bor hos oss. För att sen behålla dina ködagar måste du logga in på Mina Sidor minst en gång om året. Vi rensar kontinuerligt i kön för att den hela tiden ska vara relevant och aktuell.
  Maria Kumpula Kundvärd, uthyrning
 • Hej
  funderar lite, har ställt mig i kö för lägenhet i Hallstahammar är det lång kö? Har sökt på några lägenheter men ingen tur ännu vill gärna veta om det är många före mig.hälsningar Elizabet

  Elisabet
 • Hej!

  Tack för din fråga Elisabet. Det är svårt att ge dig ett exakt svar på din fråga. Kötiden skiftar mycket från lägenhet till lägenhet beroende på vilka som just då sökt. Generellt kan vi säga att det är cirka två års kötid. Men vi har även sett att det kan gå fortare, det viktigaste är att vara aktiv i sitt sökande.

  Andra saker som också spelar in är vilken typ av lägenhet du söker, storlek m.m. Har du fler funderingar är du annars välkommen att ringa uthyrningen på 0220-774002.

  Annars önskar vi dig lycka till i ditt framtida sökande!

  Med vänlig hälsning
  Maria
  Maria Kumpula Kundvärd, uthyrning
  (Uppdaterad )
 • Hejsan 👋 jag har fått ett bostadskontrakt hos er men jag skulle vilja bli aktiv i kö på lägenheter igen. Hur gör man så man blir aktiv igen ? Mvh sofia
  Sofia
 • Hej!

  Tack för din fråga. Om du loggar in på hallstahem.se och under fliken prenumerationer kan du åter aktivera din plats för bostad. Behöver du hjälp att aktivera dig i kö så ring uthyrningen på 0220-774002 så hjälper vi dig.

  vänlig hälsning
  Maria
  Maria Kumpula Kundvärd, uthyrning
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.