Hur fungerar köpoängen / kötiden?

Vad behöver jag göra för att ställa mig i och behålla min plats i bostadskön?
Hallstahem Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Kötiden räknas upp med en poäng per dag. Du måste aktivt ställa dig i bostadskön om du är hyresgäst - du får alltså inte köpoäng per automatik om du bor hos oss. För att sen behålla dina köpoäng måste du logga in på Mina Sidor minst en gång om året. Vi rensar kontinuerligt i kön för att den hela tiden ska vara relevant och aktuell.
  Maria Kumpula Kundvärd, uthyrning
 • Hej
  funderar lite, har ställt mig i kö för lägenhet i Hallstahammar är det lång kö? Har sökt på några lägenheter men ingen tur ännu vill gärna veta om det är många före mig.hälsningar Elizabet Näsman

  Elisabet
 • Hej!

  Tack för din fråga Elizabet. Det är svårt att ge dig ett exakt svar på din fråga. Kötiden skiftar mycket från lägenhet till lägenhet beroende på vilka som just då sökt. Generellt kan vi säga att det är cirka två års kötid. Men vi har även sett att det kan gå fortare, det viktigaste är att vara aktiv i sitt sökande.

  Andra saker som också spelar in är vilken typ av lägenhet du söker, storlek m.m. Har du fler funderingar är du annars välkommen att ringa uthyrningen på 0220-774002.

  Annars önskar vi dig lycka till i ditt framtida sökande!

  Med vänlig hälsning
  Maria
  Maria Kumpula Kundvärd, uthyrning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.