Xbox series x

Hur är belastningen för releasen för XSX? Självklart vill man ha sin förbokade ps5a men finns det större chans på xboxen?
Andreas Moberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hejsan Andreas,

  När vi fått mer info om Xbox så kommer givetvis mail om dessa också gå ut!
  Liisa
 • När har ni öppnat bokningen för series X?

  saeid
 • Väntar fortfarande på detta mejl. Lanseringen är mindre än en månad bort..
  Leo
 • Låter bra. Blir svårt att sitta på julledigheten utan nya generationens konsol oavsett..
  Andreas
 • Inget nytt om när man får veta mer om sin bokning av Xbox Series X?

  Lite märkligt att ni inte kan få information från Microsoft om hur många exemplar ni komemr få så att ni kan bekräfta beställningar.
  Det är trots allt mindre än tre veckor till release.

  Det känns inte bra att ha en förbokning sedan snart ett år tillbaka som fortfarande har status "mottagen".

  Jag önskar mer information från Webbhallen om vad som händer. Om ni inte vet borde ni meddela era kunder det via mail och andra officiella kanaler. Vi väntar på information. Bättre att få veta att ni inte vet än ingen info alls.

  För Playstation har ni ju detta formum, men för Xbox hittar jag ingen info.
  Niclas
 • Hej

  Att utgå från det är fint och så men om man har andra bokningar direkt hos Microsoft och helst vill köpa av er, då måste man få bekräftat av er att man får en till release innan de skeppar iväg och drar pengar från Microsoft. Jag beställde i juni 2019

  Mvh, Niklas
  Niklas
 • Har ni fått någon mer information? Vad är det för mail som skickas ut så att jag vet om jag är en mottagare av det? När kan man beställa Xbox Series X hos er igen?
  Alex
 • Något nytt gällande bokningarna Liisa? Det är cirka 2 veckor kvar och inget nytt från er. Vännerna som beställt från andra ställen har ialafall fått information om att konsolen är "reserverad", samt ett prem. datum för leverans.

  Tack
  Tim
 • Håller tummarna för att man lyckas bli tilldelad ett XSX som plåster på såren! Har gärna en next gen konsol till julledigheten 😀
  Victor
 • Hej!
  Undrar lite varför det ligger prisskillnad mellan series x och ps5 på 300 :- när priset i euro och dollar är samma.
  Saeid
 • Hej Saeid,

  Det beror på inköpspriserna vi får från leverantör bland annat!
  Liisa
 • Hej, kommer det att finnas några Xbox Series X över för att kunna köpa i butik runt release?
  Carl
 • Väntar fortfarande på detta mejl som utlovats. Önskar det fanns lite bättre kommunikation mellan er och kund, synd att det ska behöva tjatas.
  Leo
 • Idag är det bara en vecka kvar tills Xbox Series X (och S) släpps.
  Jag vet fortfarande inte status på min förbokning från i december förra året.

  Vad är det som hindrar er från att bekräfta förbokningar?

  Om ni fortfarande otroligt nog inte har fått besked från Microsoft om hur många enheter ni får så kan ni väl åtminstånde meddela det de som väntar på information från er. Att inte få någon info alls är rätt dåligt. Den enda indikationen på att man troligen får en enhet är att ni skrivit det i detta forum.

  Måste säga att jag inte alls är nöjd med att ha förbokat från Webbhallen denna gång. Det har funkat bra tidigare gånger. Informationen från er är obefintlig.
  Niclas
 • Hej,

  Vet ni något mer om tilldelning?
  Joel
 • Webhallen har ju informerat om detta massor av gånger både här på forumet och i frågedelen på produktsidan. Det är väsentligt färre som över huvud taget vill ha XSX än PS5 så den tilldelning som gjorts till Norden beräknas räcka till de som vill ha den.
  Vad mer finns det att informera om?
  Fommo
 • Fommo, det jag efterfrågar är officiell info från Webbhallen.
  Inte att jag ska leta efter den själv i forum och då bara hitta "vi hoppas att", "vi förväntar oss" och liknande. Jag har inte sett någon som helst information om jag kommer få en Xbox eller inte. Det är anmärkningsvärt med mindre än en vecka innan release.

  För övrigt har det har väl ingen betydelse om det är fler som vill ha en PS5?
  Jag har väldigt svårt att förstå att Webbhallen med mindre än en vecka kvar inte vet hur många Xboxar de får tillgång till. De måste ju vara på väg vid det här laget.

  Niclas
 • Instämmer helt klart med dig Niclas. Förstår fö. inte varför Fommo kommenterar detta ens. 

  För att vara en hemsidan som påstår sig kommunicera med sina kunder, och förstå sig på oss lite mer teknikintresserade, har Webhallen misslyckat fatalt med detta konsolsläpp. Det är bedrövligt hur dåligt ni kommunicerat med oss, och helt ärligt ser jag inte anledningen till varför

  Ni har lovat ett mejl i flera veckor. Vart är detta mejl? Ni bör skämmas.
  Philip
 • @Niclas
  Jag håller helt med. Jag bokade betydligt senare än du gjorde, och straxt efter jag bokade stängde förhandsbokningen. Jag har ju alltså uppenbarligen sämre förutsättningar än du att få tilldelning, och vågar därför inte lita på att alla förhandsbokningar "preliminärt" ska tillgodoses. Jag förstår otydlighet tidigare, men fem dagar innan release borde man kunna få ett klart ja isåfall 😀
  Victor
 • Fick precis reda på att jag inte får en konsol till release trots löften från er. Vilket skämt detta är.


  Leo
 • Hej Leo!

  Jag beklagar om du har fått felaktig information.
  Du måste dessvärre ha bokat den 27:e augusti för att få på release.
  Marcus
 • Om det är så ber jag om ursäkt till Leo, Victor och ni andra. Jag har hittills tyckt att Webhallen skött sig bra och för min del har jag följt alla forum och sett att Webhallen bekräftat flera gånger att de kommer att täcka de förhandsbeställningar som gjorts på XSX eftersom efterfrågan varit mindre. Helt riktigt så borde de ju vetat, ungefär samtidigt som för PS5, hur många enheter de ska få och då är det ju mycket tråkigt att man inte meddelat för längesen vilka som kan få på release.
  Om de INTE fått denna information förrän nyligen så får man ju istället lägga skulden på Microsoft som i fallet med XSX skeppar direkt till Norden utan mellanhänder (därav billigare än PS5 trots samma dollar-pris). Hur som helst så är det ju mycket tråkigt, och jag trodde verkligen Webhallen hade koll på läget här så det va därför de inte gått ut med några separata mail till de som beställt.
  Jag hoppas ni får tag i en XSX nån annanstans för jag förstår verkligen att ni är irriterade över detta. Någon borde verkligen skämmas i skötseln av detta. Att lova saker man inte kan hålla är värre än att inte säga nånting.

  Fommo
 • Tidigare sas det att alla som förbokat skulle få till release, vilket inte stämde. Sen kan man ju undra varför man börjar ta förhandsbokning åratal innan det officiellt ska gälla. Var sista gången jag förhandsboka min på Webhallen. Bokade min 10 minuter efter att förhandsbokning började, ändå får man inte vid release. Borde ha bokat på Microsoft eller Elgiganten istället.
  KTR
 • Hej är det 27 aug 2020 eller 2019 som gäller ?
  Hälsningar
  Saeid
  Saeid

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.