Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

SMS-rapportering

Hej!

Jag vill bara skriva att jag är besviken på SMS-rapporteringstjänsten. Det kostade 30kr att anmäla sms-rapportering och det enda tjänsten innebar var att jag fick ett sms om var personen befann sig just nu och beräknad sluttid. Besviken då jag trodde att tjänsten skulle innebära något mer eftersom den faktiskt kostade pengar (jämför Vasaloppets gratistjänst). Vasaloppets internet-tjänst är väldigt mycket bättre trots att den är gratis. Hoppas att ni utför ett förbättringsarbete till kommande år!

Förslag på saker som bör ingå när man följer en cyklist
- Antal mil avklarade och antal mil kvar
- Snitthastighet den sträckan
- Placering just nu
- En rolig grej som Vasaloppet har är att man kan följa på en karta var personen är
- Maxhastighet på den sträckan (kanske svårt att få tag, vet inte hur ni följer cyklisterna)

Mvh
Jakob

Kommentarer

  • Hej Jakob,

    SMS-tjänsten (liksom resultat-funktionen på vatternrundan.se) visar tiden då deltagaren passerar tidsregistreringarna utmed banan samt estimerar en sluttid. Om den du följer använder appen RaceONE kan live-tracking användas, då får du ut mer utförlig information, i stort sett allt du har med i din "önskelista", dock inte placering eftersom Vätternrundan är ett motionslopp.

    Vi beklagar att SMS-tjänsten inte motsvarade dina förväntningar, men vi hoppas ändå att den var till hjälp för att se när deltagaren passerade våra tidsregistreringar samt beräknad målgång i Motala.
    Andreas Andersson Marknadskoordinator

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.