Platsöverlåtelse 20 mars - 7 juni (13 juni för Vätternrundan 300 km)

Vi tillåter överlåtelse av startplats till annan person från den 20 mars till den 7 juni (13 juni för Vätternrundan 300 km). Observera att det endast är under platsöverlåtelseperioden som namnbytet går att genomföra och att du därför ska vänta med att köpa plats tills dess! Platsöverlåtelse kan göras även till MTB-Vättern 25 km/50 km, Tjejvätten 100 km, Vätternrundan 100 km och Halvvättern 150 km.

Vi råder er att iaktta försiktighet när ni köper startplatser. Näthandel kan medföra en risk, oavsett vilken sida du nyttjar. Vi rekommenderar Cyklas Köp- & Säljmarknad när du ska köpa och sälja startplatser i andra hand.

Säljaren genomför namnbyte på Mina Sidor

Namnbytet görs under platsöverlåtelseperioden av säljaren på Mina Sidor med direktbetalning av administrationsavgiften 200 SEK.

Köparen lämnar kundnummer (om du inte har något registrerar du dig på Mina Sidor där du också kan skicka efter nytt om du glömt ditt) och födelsedatum till säljaren som därefter genomför bytet.

Viktigt om MTB-Vättern

Observera! Om du är född tidigare än 2005 kan du inte köpa en startplats som är avsedd för ungdomar födda 2005-2008. Dessa startplatser har en ordinarie startavgift på 200 SEK. Från 15 år och uppåt är den ordinarie startavgiften 500 SEK.


Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.