Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Missnöjd!

Skall cykla VR 2019 och då är det 8:e gången på rad, har sökt tider efter kl.03:00 iallafall de sista åren men inte fått någon efter anmälan,tycker kanske att det borde man få när man använder lojalitetsfilen och återkommer varje år,neka dom som cyklar första gången och kanske aldrig cyklar mer än en gång! Och som dessutom får starttider efter klockan 03.Och dessutom inte är fullbokat så blir man besviken!

Kommentarer

 • Hej Patrik!

  Tack för ditt inlägg.
  Vi beklagar att du är missnöjd med din tid. Tilldelningen av starttid sker i tur och ordning i takt med att anmälningskoderna skickas in. Trots att du önskat ett flertal starttidsintervaller kan det därmed vara så att du tilldelats en starttid långt ifrån den/de tider du önskat.


  Din anmälan kom in kl.  19.00.28 vilket tyvärr är för sent för att få en plats mellan kl. 03-06. Vi tar till oss dina synpunkter gällande lojalitetsprogrammet och tar detta vidare till ledningen.

  Byte av starttid kan i mån av plats göras i Motala i samband med loppet för en kostnad av 200 kr. Inom snar framtid kommer det även att finnas möjlighet att göra starttidsbyte via Mina Sidor. Vi ber dig hålla utkik i nyhetsbrev och i våra sociala kanaler om information kring denna funktion och när den kommer bli tillgänglig.

  Ha en fin dag!
  Mvh
  Anna Tybring Kundtjänst
 • Tack för svaret 🙂

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.