Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Klistermärke 2017

Hej på er!
Jag noterar att många liksom jag har frågor om klistermärket att sätta på cykeln. Förra året fick jag gå in och beställa det i efterhand och trodde att det funkade så i år också. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med hela arrangemanget och all information som man får - den enda information som jag verkar ha missat är just när/hur/var man hämtar klistermärket, och att döma av frågorna så kanske den informationen bör förbättras?
Jag betalar gladeligen portot för att få ett klistermärke skickat till mig men det måste ju också kosta en massa arbetstid för er om det är hundratals eller kanske t o m tusentals klistermärken som skickas i efterhand? Kanske märkena kunde delas ut samtidigt som man får medaljen? Då är det ju lätt att sätta på cykeln direkt smile
Hur som helst - finns det möjlighet att få ett klistermärke skickat så hade jag startnummer 3495 och min adress är Daniel Parknäs Örnfelt, Svenska vägen 45, 22639 Lund.
Tack för ännu en fantastisk runda!
Daniel Parknäs Örnfelt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Har tydligen också missat klistermärket vill också ha det skickat till mig
  per victorson
 • Hejsan,
  Om du vill att vi skickar en dekal till dig, vänligen sänd oss ett frankerat kuvert med ditt namn och din adress. Ange också på kuvertets vänstra hörn, vilket lopp du önskar dekal ifrån: TV, HV och/eller VR.
  Observera att det finns ett begränsat antal klisterdekaler.

  Vätternrundan/Motala AIF IA
  "Klisterdekal"
  Bangårdsgatan 3
  591 35 Motala
  Mvh
  Carola Vikman Kundtjänst
 • HejHar också missat info om klistermärket. Det vill man ju gärna ha som trofé. Kanske viktigare än medaljen till och med. Anar mellan raderna att ni liksom smygavskaffar märket, men jag tror ni felbedömer märkets betydelse. Och det kan ju inte kosta jättemycket i sammanhanget att trycka upp så det finns till alla och dela ut tillsammans med medaljen. Måste ju säga att jag blir riktigt besviken om märkena tar slut som ni antyder att de kommer göra. Tryck nya i så fall! För övrigt älskade jag loppet från början till slut. Fantastiskt arrangemang. Men dumt att snåla på de där små detaljerna som folk älskar.
  Jörgen Andersson
 • Helt överens med Jörgen. Kan ni skicka bilden av klistermärket via email, så att man printa den själv?
  Reijo Ristell
 • Hej på er,
  först och främst vill jag tacka för att ni deltog i våra evenemang och det gläder mig att läsa att ni upplevde arrangemanget positivt i det stora hela.
  Jag har full förståelse för ert missnöje när det gäller klisterdekalen och jag har också full förståelse för dekalens betydelse för er. Vi kommer att vara tydligare med informationen om var man kan få sin klisterdekal nästa år och beklagar om ni inte nåddes av denna information i år.

  Önskar er en skön sommar!
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Hei
  Savner også dekalen. Hvor mye må jeg frankere kuverten med for og sende den tilbake til Norge?
  Mvh
  Stein-Egil Johnson
  Stein-Egil Johnson
 • Hej,
  Skulle man kunna få lite mer information om hur många klistermärken som finna kvar? Att de är begränsade är lite diffust, undrar om man ska göra sig besväret att skicka efter ett för att sen höra att de redan är slut. Alternativt kan man få en bild på själva märket och skriva ut det själv som Reijo Ristell skriver?
  Johan Ahlberg
 • Hejsan Johan,

  Det finns kvar klistermärken, så du kan göra dig besväret och skicka in ett frankerat kuvert med ditt namn och din adress på så skickar vi hem klistermärket till dig =)
  Ha en härlig sommar!


  Carola Vikman Kundtjänst
 • Fick märket idag. Känner mig som en hel människa igen :) Tack!
  Jörgen Andersson
 • finns det fortfarande klistermärken

  Stefan Erixon
 • Hej Stefan,
  det finns fortfarande klistermärken kvar, så önskar du att vi skickar det till dig får jag be dig att vänligen sända oss ett frankerat kuvert med ditt namn och din adress. Ange också på kuvertets vänstra hörn, vilket lopp du önskar dekal ifrån: TV, HV och/eller VR.

  Trevlig helg!
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Kan man beställa åt två personer o samma kuvert?
  Stefan
 • Hej Stefan,
  det går bra. Skriv kuvertet eller lägg en lapp om det i kuvertet så att vi vet.

  Med vänlig hälsning
  Anna Öhrström Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.