Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Klassikeranmälan

Klassikeranmälan 2017 sker på Mina Sidor
Klassikerdeltagare som fullföljt skidloppet 2017 i Öppet Spår, Vasaloppet eller Engelbrektsloppet och som inte har en startplats i Vätternrundan 2017 är välkomna med sin anmälan. Klassikeranmälan är öppen mellan 6 och 20 mars.
Otillåten anmälan avregistreras och administrationskostnad på 200 SEK dras innan återbetalning sker.
Klassikerplatserna 2017 kostar 1 800 SEK/person.

För mer info klicka på länken Klassikeranmälan
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej!
  För att förtydliga detta så är de som genomfört minst Vasaloppet, Öppet Spår eller Engelbrektsloppet garanterade en plats när de anmäler sig via klassikeranmälan!
  Anmälan pågår mellan 6 mars och 20 mars 2017!

  Mvh
  Anna Tybring Kundtjänst
 • Hejsan,

  Kl 09:00 idag öppnar anmälan. Så prova igen då så ska ni se att det fungerar =)

  Varmt välkomna med era anmälningar!

  Mvh
  Carola Vikman Kundtjänst
 • Jag lyckas hitta anmälningen, men kan inte önska starttid.
  Jag vet inte om det är något som jag gör fel eller om det är knappen på hemsidan som inte fungerar. Hur gör jag?

  Anmälningen fanns under anmälan - Vätternrundan. Sen fick man trycka på en knapp som det stod "tidigare steg" på bredvid knappen "skicka anmälan".
  Mikael Sturesson
 • Hejsan Mikael,

  Anmälan öppnar kl 09:00 idag, så efter det klockslaget fungerar det att göra anmälan. =)

  Mvh
  Carola Vikman Kundtjänst
 • Jag har genomfört vasaloppet och vill göra en klassikeranmälan. Jag skulle vilja starta i en redan registrerad grupp går det på något sätt? kan man på något annat sätt starta i närheten av dem? (tiderna som finns att välja på när man väljer induviduell finns inte deras starttid med, närmsta är en timme bort)
  Axel Särnholm
 • Hej Axel,
  Vätternrundan blev fulltecknad snabbt när vi öppnade huvudanmälan i november och startgrupperna är fulla (bortsett från de platser som är vigda åt Klassikeranmälan). 
  Det man kan göra är att i samband med loppet gå till Ändringar i mässområdet (intill nummerlappsutdelningen) och höra efter om det är möjligt att göra ett startgruppsbyte då. Det uppstår luckor på grund av avanmälningar och outnyttjade sponsorplatser mm, vilket kan medföra lediga startplatser.

  All lycka till!
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Och om man vill börja sin Svenska Klassiker med Vätternrundan så antar jag att man inte kan anmäla via det formulär som öppnade den 6 mars, utan skulle anmält I november när huvudanmälan öppnade,  stämmer det? Antingen får man då chansa på att få plats i mässområdet, eller försöka igen nästa år?
  Emma
 • Hej Emma!
  Tack för din fråga.
  Det är tyvärr så att man inte kan börja med Vätternrundan om man inte fått plats via ordinarie anmälan eller via Platsöverlåtelsen!

  Ha en fin dag!


  Anna Tybring Kundtjänst
 • Hej,

  Vad gäller för Tjejklassikern? Betala 1800:-?
  Jag har åkt Tjejvasan i år och är nu anmäld till Tjejvättern.

  Med vänlig hälsning
  Heléne Sandlund
 • Hej Helené!
  Tack för din fråga. Jag är lite osäker på vad du undrar.
  Jag ser att du redan är anmäld men ska göra din klassiker. När du genomfört alla loppen registrerar du dig hos En Svensk Klassiker.

  Lycka Till med träningen loppet och Tjejklassikern!
  Med Vänlig Hälsning!

  Anna Tybring Kundtjänst
 • Hej Anna,
  Tack för svar. Det verkar så enkelt.
  Min fråga är om det kostar något vid registrering för Tjejklassikern? Och när betalar jag isåfall? Efter genomförda lopp?
  Med vänlig hälsning
   Heléne Sandlund
  Heléne Sandlund
 • Hejsan Heléne,
  Vad kul att du gör en Tjejklassiker! =)
  Du betalar för registreringen med kort eller giro. Du väljer vilket av alternativen när du gör registreringen.
  Här hittar du registreringssidan:
  https://order.ensvenskklassiker.se/order/artikel.php?art=diplom_t

  Stort lycka till med din Tjejklassiker! =)
  Mvh
  Carola Vikman Kundtjänst
 • Hej!
  Vi är två som vill åka Vättern tillsammans som en del i klassikern. Hur gör vi för att anmäla oss i samma startgrupp, samma starttid? Hur lägger jag till min kompis? Vi har en prelbokad plats sedan tidigare.
  Mvh
  Gunilla
  Gunilla
 • Hej Gunilla,
  om ni gjorde en intresseanmälan inför Vätternrundans huvudanmälan i november förra året behöver ni ta bort den med soptunnesymbolen först. Det finns endast ett fåtal starttidsintervaller kvar att välja på nu eftersom Klassikeranmälan varit öppen sedan den 6/3. Här kan ni läsa mer om Klassikeranmälan 
  När ni nu ska anmäla er som en liten grupp utser ni en av er till "gruppledare". Gå till anmälningar Vätternrundan på Mina Sidor. Välj alternativet "Skapa ny grupp". Ge er lilla grupp ett namn och välj starttidsintervall. Klicka på Nästa steg. Fyll i om du cyklar för företag/förening, hur många Vätternrundor du gjort samt vilket skidlopp du genomfört och vilket startnummer du hade där. Klicka på Skicka anmälan. Du får nu ett bekräftelsemail som säger "du har valt att skapa en grupp eller att cykla själv i Vätternrundan 2017". Klicka på Nästa Steg. Klicka på Bjud in vänner och välj alternativet Lägg till en vän till gruppen. Nu behöver du din väns kundnummer och födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD), hur många Vätternrundor han/hon gjort, vilket skidlopp han/hon genomfört samt startnumret. Klicka på Lägg till. När gruppen är klar kan du klicka på Bekräfta och Betala och gå vidare till betalningsproceduren. Du kan välja om du vill betala för er båda eller bara för dig. Ska din vän betala sin plats själv loggar han/hon in på sina Mina Sidor och betalar sin plats.

  Lycka till!

  Anna Öhrström Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy