Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur kan jag gå med i en grupp?

Om du önskar gå med i en grupp där deltagarna ännu inte betalt sina platser kan du göra det enkelt genom att följa nedan steg:

  1. Logga in på Mina Sidor
  2. Välj vilket lopp det gäller
  3. Välj gå med i grupp och klicka på nästa

  4. Fyll i gruppen anmälningskod i rutan och fyll i antalet tidigare genomförda rundor och klicka på skicka anmälan
  5. Klicka på nästa steg
  6. Du är nu med i gruppen och det ser då ut enligt nedan
OBS!!! Om en grupp redan är bekräftad och betald kan ni inte gå med i den gruppen själva.
Kontakta då oss på info@vatternrundan.se så hjälper vi dig i mån av plats!

Ha en fin dag!
Med Vänliga Hälsningar
Anna Tybring Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Dear Vätternrundan!

    I think, that I have booked a group (even had confimation at the system), but I haven't recieved group's booking number yet? Have You mailed them yet or can there be some trouble with the booking?
    My mina sidor number is 269436 in case it helps somehow?
    Petri Vainio
  • Hi Petri!

    Thanks for your question. Glad to hear that you would like to join us with a group next year!
    Later this week we will give you info and codes!

    Have a nice afternoon!

    Best Regards!
    Anna Tybring Kundtjänst
  • Hej,

    på mina sidor finns inte den där möjligheten att gå med i en grupp? Vi är två kvinnor och skulle vilja starta samma tid, men fick båda egen nummer och olika start tider. Vi har inte betalat än.

    Hur skulle vi göra?

    Hälsningar
    Jaana
    Jaana ROSSI
  • Hejsan Jaana,

    Mejla till oss på info@vatternrundan.se med din fråga. Uppge era anmälningskoder så kikar vi på om det går att få in er i samma grupp.  =)
    Mvh
    Carola Vikman Kundtjänst
  • Hej igen Jaana,
    Betala inte för era plaster förrän du fått svar från oss om flytt av era tider. =)
    Mvh
    Carola Vikman Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.