Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Guide till gruppanmälan för MTB-Vättern Tjejvättern Halvvättern och Vätternrundan 100 km

Hej!
I detta inlägg kommer vi med hjälp av skrämklipp förklara hur gruppanmälan går till steg för steg. En grupp är minst 2 personer max 40 personer. Notera att för Vätternrundan gäller enbart steg 1-7 därefter använder du din anmälningskod när huvudanmälan öppnar den 27 november kl.19.00.

1 Logga in på Mina Sidor alt skapa ett inlogg om du inte redan har det.2
Välj anmälningar och respektive lopp du vill anmäla din grupp till.

3 Välj skapa ny grupp och tryck nästa steg


4 Fyll i gruppens namn och önskad starttid/starttider klicka på nästa steg


5 Fyll i ev. företag/förening du/ni cyklar för ( frivilligt) antal tidigare lopp samt om det är en del av En Svensk Klassiker. Klicka på skicka anmälan.


6 Nu är din intresseanmälan skapad välj nästa steg för att gå vidare och lägg till vänner. 7 I detta steg lägger du till vänner genom att klicka på ikonen "Lägg till vän" 
OBS! För Vätternrundan är detta sista steget i intresseanmälan. Du har nu fått en anmälningkod som du som gruppledare anmäler din grupp med på anmälningsdagen den 27 november kl. 19.00
Vill fler vänner ansluta sig till din grupp kan du såklart ge dem anmälningkoden. Då får de välja att gå med i grupp och klistra in koden.


8 fyll i kundnummer samt födelsedata ( ex. 1980-01-01) om han/hon cyklar föf förening/företag samt om hon/han deltagit i loppet tidigare. Klicka på gröna ikonen Lägg till för att få in personen i gruppen.


9 När du fyllt i de vänner du vill ha i gruppen kan du välja bekräfta och betala. OBS det går inte att lägga till fler medlemmar när du valt att bekräfta och betala. Nedan textruta kommer då upp för att göra dig uppmärksam på detta.10 Klicka OK för att gå vidare eller avbryt om du vill lägga till fler i gruppen.


11 När du bekräftat gruppen får du göra valet att lägga till försäkringen startklar. Nere till vänster i rutan kan du även välja att betala för fler. Gör ditt val och klicka på lägg i kundkorg.


12 För att gå vidare välj till kassan i vänster bildkant.

13 I detta steg väljer du betalningssätt samt fyller i ev rabattkod. Glöm inte att uppdatera kundkorgen för att få in din ev. rabatt!14 Kontrollera din beställning och klicka på till betalning för att slutföra din beställning.


15 När din betalning gått igenom kommer detta kvitto upp. Det finns även att skriva ut i efterhand på Mina Sidor under historik.

Lycka till och Välkommen till cykelfesten 2020!

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.