Flytt av starttid till 2021

Då jag har bokat mig och min fru som en grupp så trodde jag att då jag flyttade min start till 2021 så följde min frus anmälan med automatiskt , men går det att ni flyttar henne till 2021, för hon skulle i så fall valt alt 2 , hoppas att ni kan lösa det åt oss ,
Lars -Göran Karlsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Lars-Göran!

  Tack för din fråga.
  Jag såg att hon låg på status mer info behövs. Jag lägger henne på samma som du dvs.
  Du behåller din starttid och 50 % av din startavgift flyttas över till 2021. Med detta alternativ sker ingen återbetalning. Du bekräftar din anmälan genom att slutföra och betala resterande 50 % under perioden 1 juli–27 oktober 2020.

  Ha en fin eftermiddag!
  Mvh
  Vätternrundan
 • Ett stort tack för Er hjälp med detta , hoppas att jag har fattat det rätt , jag och min fru behåller samma start tid som gällde för 2020 och betalar resterande vid den tid som angetts i Ert brev tidigare
  lars-göran karlsson
 • Hej Lars-Göran,
  Det stämmer så bra så. Ni behåller båda era starttider 2021 och så småningom kommer information när det är dags att betala resterande belopp.

  Ha det så gott!

  Med vänlig hälsning
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Ett stort tack för Er hjälp nu ser vi fram emot 2021 VR
  Lars-Göran Karlsson
 • Det gör vi verkligen! Det känns tomt och väldigt märkligt här i Motala nu när inte de stora förberedelserna är igång nere i Stadsparken, på Hamnparkeringen och här på kansliet inför den årliga Cykelveckan.

  Med vänliga hälsningar


  Anna Öhrström Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.