Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Avanmälan till Vätternrundans lopp

Hej jag kan inte genomföra loppet på grund av familjeskäl hur ska jag göra avanmälan
kan jag få tillbaka nåt av anmälningsavgift?
Mvh Jon

Kommentarer

 • Hej,
  Det var tråkigt att höra att du inte kan deltaga.

  Vätternrundan återbetalar inte startavgifter, men om skälet till din avbokning är skada eller sjukdom kontaktar du Folksam på 0771 950 950 så hjälper de dig med återbetalningen av startavgiften, förutsatt att du har tecknat Motionsloppsförsäkringen. Återkom gärna till oss när du fått klart med Folksam om återbetalning så avanmäler vi dig.

  Är det av något annat skäl så har du möjlighet att sälja din startplats t.o.m. 4/6 kl.12.00 för MTB-Vättern, 5/6 kl. 12:00 för Tjejvättern/Halvvättern/Vätternrundan 100 km och kl. 12:00 den 11/6 för Vätternrundan 315 km 11/6 kl. Din annons kan du förslagsvis lägga på www.cykla.se eller på www.startplatser.se.

  Varmt välkommen tillbaka ett annat år!

  Med vänlig hälsning
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Platsöverlåtelsen fungerar så här:

  Säljaren av startplatsen loggar in på sina Mina Sidor och klickar på "Anmälningar" och därefter aktuellt lopp. Klicka sedan på "Platsöverlåtelse". Där fyller säljaren i köparens kundnummer (Som hen har hos Vätternrundan) samt födelsedatum (ÅÅMMDD). Säljaren betalar transferavgiften på 200 kr i samband med platsöverlåtelsen. När betalningen gått igenom får ni båda ett bekräftelsemejl som visar att startplatsen är överlåten.

  Med vänlig hälsning
  Anna Öhrström Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.