Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Anmälan vätternrundan 2019

Hej, Tänkte göra en svensk klassiker 2019 och är därför livrädd att förlora min startplats för vätternrundan 2019.  Jag skulle därför vilja veta när man tidigast kan anmäla sig och hur?

Kommentarer

 • Hejsan Gustav,

  tack för din fråga.
  1:a onsdagen i september öppnar vi intresseanmälan till Vätternrundan och onsdagen innan höstlovet öppnar vi huvudanmälan. =) Du gör din intresseanmälan via dina mina sidor, och huvudanmälan görs på vår hemsidas första sida. Det kommer vara en tillfällig första sida den kvällen. Där fyller du i den anmälningskod som du fick när du gjorde din intresseanmälan. =)

  Stort lycka till med din Klassiker! =)
  Mvh
  Carola Vikman Kundtjänst
 • okej, då kan jag lugna ner mig lite. tack för svar

 • Hej

  Hur länge kan man göra intresseanmälan är det bara onsdagen den 5/9 som gäller.
 • Hej!

  tack för din fråga.
  Intresseanmälan för Vätternrundan är öppen mellan 5/9- 22/10
  24 oktober – kl.19.00 är Huvudanmälan till Vätternrundan 300 km

  Ha en fin sommar!
  Mvh
  Anna Tybring Kundtjänst
 • Tack för svar då vet vi.
  Trevlig sommar
 • Hei.
  Vi er et team fra Norge på 20 syklister som ønsker å sykke Vätternrunden 2019.
  Finnes det en mulighet for oss å få det til?
  Vi i Team Foss har lang erfaring med denne type løp da de fleste har også deltatt i Styrkeprøven Teondheim-Oslo
 • Hejsan Dan,

  tack för din fråga!
  Ni kan göra en intresseanmälan till en förbokad grupp till 2019. Det kan den som ska vara gruppledare göra på sina Mina sidor på vår hemsida.
  Här kan du läsa mer om hur det går till. Tryckfelsnisse har tyvärr varit framme där, så sista betaldag är inte 31/8 som det står på hemsidan, utan 22/10 om man får en förbokad grupp. =)

  Varmt välkommen med er intresseanmälan!
  Ha en fin sommar!
  Mvh
  Carola Vikman Kundtjänst
 • Hej!

  I anmälan finns det ett fält där man skall fylla i företag/förening, jag är ej medlem i någon cykelförening, krävs det för att få köra Vätternrundan 300km eller kan det vara vilket företag/förening som helst?

  mvh Viktor
 • Hej,
  den rutan är inte obligatorisk men vill du så fyller du i vad du önskar. 

  Trevlig helg!
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Hej!
  Jag heter Nils och har gjort 51 Vätternrundor. I Vasaloppet har man en regel som säger att har man åkt 50 Vasalopp får man starta fritt i alla lopp (Vasalopp, Halvvasan, Kortvasan osv) i fortsättningen. Jag tycker att samma regel borde gälla i Vätternrundan. Om inte regeln finns redan så kan den väl snabbt bestämmas. Vi är väl ännu inte tio personer som skulle få nytta av det så det är ingen stor ekonomisk fråga för Vätternrundan men en fin gest mot oss som varit flitiga sedan 1960-talet.
  Jag har funderingar på att köra Halvvättern tillsammans med min fru 2019.
  Mvh Nils
 • Hejsan Nils,

  Tack för ditt mejl.
  Härligt att du har genomfört 51 rundor, imponerande! =)
  Jag skickar vidare ditt förslag till vår ledningsgrupp så får de ta upp och diskutera om detta.

  Ha en fin dag!
  Mvh
  Carola Vikman Kundtjänst
 • Til Nils Dåverhög,
  Fuld respekt for at du har gennemført 51 Vättern rundt. Tror ikke der er mange der kan sige at de har gennemført 51 stævne (hvilket som helst stævne).
  Personligt håber jeg på at kunne komme til min første Vättern rundt i 2019 (der er lige noget med noget login som ikke helt virker endnu) men skulle jeg gennenmfører 51 Vättern Rundt som dig, skal jeg blive 102 år...
  mvh Renny

 • Hej!
  Har tilldelats en plats i vätternrundan 2019, och undrar när man kommer åt mina sidor för att kunna betala.
  Mvh Thomas
 • Hej,
  Som jeg forstår det så vi vil alle besked indenfor 24 timer om vi er har plads eller ikke plads (jeg har endnu ikke fået besked).

  Kl. 19 i aften skifter Hjemmesiden tilbage til normalen igen, og vi skulle derefter være i stand til at komme til vores "min side" for at gennemføre betalingen...

  mvh
  Renny
 • Hejsan jag kommer inte in på mina sidor för att betala min tilldelade startplats sidan för anmäla sig kommer bara upp hela tiden. Är det något fel eller är det jag som är värdelös mvh janne
 • Hej Janne,
  Mina Sidor öppnade åter idag klockan 10.00

  Med vänlig hälsning
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Var kan man se vilka som är anmälda?
 • Hej Inge!

  Tack för din fråga!
  Nu kan du se de som valt att vara sökbara under deltagare

  Ha en fin dag!
  Mvh
  Anna Tybring Kundtjänst
 • Hei. Vi er 2 mosjonssyklister fra Norge, Bodø som vurderer å sykle Vetteren rundt 30 mil. Har syklet bodø-Mo,Trondheim-Oslo, Oslo -Paris. Er i normalt god sykkelform. hvilken tid bør vi kunne sikte oss inn på . løypeprofilen ser jo ikke avskrekkende ut. Og så trenger vi litt praktisk info om hvordan vi skal komme oss fram. Fly Bodø-Oslo,- og så hvordan tar man seg enklest fram til startområdet. Innlosjering forslag.?Tenker å sykle på egne landeveissykler. Er det et alternativ, eller krever veiene noen annen sykkel? Kom gjerne med gode råd (Fra tidligere deltagere). P. f. takk! ser fram til en flott opplevelse.
  Olav Hoff
 • Hej Olav,
  oj, vilka cykelturer ni har klarat av! Det känns som Vätternrundan 300 km kommer bli "et stykke kake for deg" 😀 Ni är varmt välkomna till oss!
  Det är svårt för oss att riktigt veta vilket färdsätt som blir enklast för er. Tåg från Oslo är möjligt men kontrollera att de accepterar era cyklar ombord. Jag tror att cyklarna måste transporteras i väska, men är osäker. Räkna också med att resan från Oslo kan ta tid, då det planeras banarbeten under vissa tider/sträckor enligt SJ. Här är en länk till SJ och förslag på resa .
  Landsvägscykel är optimalt för Vätternrundan och vägarna är asfalterade och i fint skick. I orten Gränna förekommer en kortare sträcka med kullersten (brostein) men det brukar inte vara något problem mer än att det blir lite stötigt en kort stund.
  Läs gärna mer på vår hemsida och sök den information ni önskar. På http://cykla.se/ kan ni också finna mycket nyttig information. Sen tycker jag att ni ska gå med i vår Facebook-grupp "Hjälp! Jag ska cykla Vättern!".

  All lycka till och återigen varmt välkomna till Motala i sommar!
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Hej,

  Jag har inte gjort en intresseanmälan men vill cykla vätternrundan i sommar. Finns det platser kvar?

  Jag kommer ev. leta upp en klunga att köra i, måste jag avvakta tills jag hittat en först, för att säkerställa att jag får samma starttid eller kan jag anmäla mig som ensamcyklist och sedan byta tid?

  Tack 😀
  Carl B
 • Hej Carl!

  Tack för ditt mail.
  Det finns platser kvar. Logga in på Mina Sidor och anmäll dig.
  ALt att du avvaktar tills du fått en plats i en grupp. Annars kan du anmäla dig först och sedan byta men då tillkommer en kostand för bytet på minst 200 kr.

  Mvh
  Anna Tybring Kundtjänst
 • Hei,vi er en grupp (206362-8vjw2b9 på 3 mann som starter kl.0204
  Vi ønsker å starte senere eks.03-0330,er det mulig ?.

  Kristian Myrseth
 • Hej,
  Tyvärr finns det inga lediga tider då, men när ni kommer till Motala kan ni gå till "Ändringar" intill nummerlappsutdelningen och fråga om det finns platser lediga då.

  Lycka till!
  Anna Öhrström Kundtjänst
 • Vi är två tjejer som vill cykla. Hur anmäler vi oss för att få samma starttid?
  Anette
 • Hej Anette!

  Tack för din fråga. Kika gärna på vår Guide till gruppanmälan för MTB-Vättern Tjejvättern Halvvättern och Vätternrundan 100 km

  Hoppas den hjälper!

  Ha en fin dag!
  Mvh
  Anna Tybring Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.