Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Störande granne

Min granne stör! Vad ska jag göra?
Vallonbygden Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer


 • Hej,

  Prata gärna med din granne och förklara problemet på ett vänligt sätt. Kvällar och nätter ska du kontakta Störningsjouren på telefon 0122-127 20, störningsjouren rapporterar sen till Vallonbygden.
  Kvarstår problemet kan du kontakta vår BoButik. Du kan vara anonym gentemot den som stör, men Vallonbygden måste få veta vem du är för kunna hantera ärendet. Vallonbygden ger den som stör en varning, i allvarliga fall kan den störande hyresgäster förlora sitt hyreskontrakt.

  Christine Receptionist
 • hej
  jag bor i en etta på kalkungsvägen och min granne har fått omfattande vattenskador i sin lägenhet som man håller på att fixa,som tur är,är inte min lägenhet drabbats.vad jag undrar är att jag har en granne på samma våning som  har konstiga vanor,i form att spola vatten på nätterna och jag förstår inte varför,t.ex.jag vaknade cirka en timme sedan av att någon spolar vatten,jag trodde det var morgon och att grannen duschar,gick upp och klockan var 00.45 på natten.
  jag försökte dock att sova men det gick inte,då ringde jag till vakten och sa hur det är.nu har de slutat att spola det är tyst och lungt,jag tänkte kan sådant ledatill vattenskador,och manblir ju lite rädd då jag undrar varför hyresgästen spolar vatten mitt pånätter och varför.det är inte roligt att behöva ringa och klaga,men och andra sidan,då jag kan inte sova och det fortsätter,måste jag ju.

  sirpa niemelä
 • Hej,
  Tala gärna med din granne, och tala om problemet, det kan ju vara så att din granne inte vet att det blir oljud i fastigheten när de spolar vatten nattetid.
  Blir det inte bättre så kontakta Vallonbygden.
  Susanne Uthyrare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.