Gästparkering

Men så otroligt sniket!
Vi hälsade på min mamma, på Mathias Kaggs väg. Bilen stod på p-plats utanför huset (brukade vara gratis) i några timmar och priset blev ca 50 kronor. I Västerås får hyresgästen fri-kort att dela ut till sina gäster. Vore inte det ett justare alternativ  för era hyresgäster -som ju betalar en rätt tilltagen hyra - och deras besökare? Särskilt om problemet är att "folk i allmänhet" parkerar sina bilar där för att sedan uträtta ärenden i centrum. Eller är skälet till denna avgift enbart att dra in lite mer pengar till Vallonbygden?
Kerstin Weidel

Kommentarer

 • Hej Kerstin!

  Tack för att du kontaktar oss!

  Vi har valt att avgiftsbelägga själva parkeringen, d.v.s. den som utnyttjar parkeringen blir också den som får betala - ett system som vi anser är rättvist.

  Med vänliga hälsningar
  Susanne  Susanne
 • Hur då "rättvist"? Rättvist för vem?
  Tror du att era hyresgäster blir sura och tycker det är orättvist om deras gäster inte behöver betala?
  Eller hur menar du egentligen?
  Kerstin Weidel
 • Hej Kerstin,

  Rättvist på så sätt att den som använder parkeringsplatsen får betala för den.

  Hälsningar
  Susanne

  Susanne
 • Fast jag tycker förstås att Vallonbygden kunde stå för den utgiften.Inte för vår skull utan för era hyresgästers som säkert gärna vill ha glada gäster, inte sådana som är arga för att de måste betala en avgift man oftast inte behöver betala när man besöker sina vänner och släktingar. Särskilt inte på småorter som Finspång!
  Kerstin Weidel

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.