Bus och trakaserier

Jag har under ett par år fått utstå ungar som sparkar och slår på min ytterdörr. Ett tag blev jag arg, och sa till dom. Men det hjälper inte, det blir snarare tvärtom.
Det är inga svenska barn, dom saknar vett.

Ska jag behöva stå ut med detta som hyresgäst?
Ta bort den där fotbollsrinken så vi hyresgäster slipper dessa problembarn.
Mvh
Christer Elg

Kommentarer

 • Hej Christer
  Vad tråkigt att höra att du har haft problem med barn som knackar på din dörr. Du vet inte alls vart barnen hör hemma så vi kan ta tag i problemet och kontakta deras föräldrar. Vi kommer inte att ta bort multiarenan men vi vet om att barn och ungdomar från andra ställen kommer dit och att det kan bli lite liv runt arenan. Det är ett problem som är svårt att komma tillrätta med.
  Sofia Uthyrare
 • Det är just det. Att dom kommer från olika områden. Har hört rykten att just dessa barn som sparkar och slår på min dörr kommer från röda hårstorp. Och det är just pga att fotbollsplanen som ni lagt bara några meter från våra lägenheter har en tendens att dra sig till dessa bråkstakar till barn ich ungdommar.
  Jag har inget emot lekplatsen, men äremot bollplanen.

  Christer Elg
 • Som sagt är det ett problem som är svårt att komma tillrätta med när man inte vet vilka de är och inte kan kontakta deras föräldrar. Det är inte aktuellt att ta bort bollplanen men jag skickar dina funderingar vidare till berörda.
  Sofia Uthyrare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.