Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bostadskö

Hej! Jag ringde er igår, ang jag kan inte söka lägenheter, fast jag är inloggad, ni skulle ringa tillbaka om vad problemet var, men inte hört nånting från er. 

Oskar

Kommentarer

 • Hej Oskar
  Varför du inte kan söka någon lägenhet är att du inte har någon intresseanmälan gjord för lägenheter. Om du loggar in och går till Intresseanmälan - Intresseanmälan lägenhet och fyller i dina val av område, storlek på lägenhet m.m. Sen när du har gjort det börjar du samla köpoäng och kan söka lägenhet igen.
  Du får en köpoäng per dag och det är den som avgör vart du hamnar i kön när du sen söker på en specifik lägenhet.
  Det är viktigt att du kommer ihåg att logga in på Mina sidor minst en gång per halvår för att ha kvar din intresseanmälan.
  Sofia Uthyrare
 • Jag och min familj söker lägenget. Vi vill ha lägenget så fort
  Seraj Malak
 • Hej
  Du måste först registrera dig på vår hemsida och sen får ni söka de lägenheter som ni är intresserade av. Uppfyller ni de krav vi har för vår uthyrningspolicy och ni har högst köpoäng så kommer ni få ett erbjudande för visning på mailen.
  Sofia Uthyrare
 • Jag och min familj söker ett lägenhet 3 rum. För att jag måste flytta till Fingsång för min plugg och studier. Tryggare miljö för min familj som är pensionärer
  Nazha malak
 • Hej Nazha
  Som jag skrev tidigare så får man söka de lägenheter vi har på vår hemsida, där finns lägenheter med både snabb inflytt och med inflytt lite längre fram i vår. Det är viktigt att registrera sig så man börjar samla köpoäng. För att lättare kunna göra en bedömning om ni har de inkomster som krävs så är det bra att ladda upp sina inkomstuppgifter på Mina sidor eller skicka till info@vallonbygden.se.
  Sofia Uthyrare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.