Borrning

Jag undrar varför Vallonbygden bestämmer sig för att börja borra kl 08 på morgonen så det dånar högt i ett helt lägenhetshus? Utan förvarning med lapp eller något.. Kan man inte då göra det lite senare när man vet att folk kan ligga och sova? Flera gånger har detta hänt just på morgonen..
Christoffer

Kommentarer

 • Hej
  Våra underentreprenörer håller på att renovera en lägenhet i det trapphuset. De
  ska alltid sätta upp en lapp på porten innan de börjar, har de missat det så får vi be om ursäkt för det. Kan vara svårt att börja senare eftersom deras arbetstider börjar kl. 7.00.
  Sofia Uthyrare
 • Jag har kontaktat entreprenörer som faktiskt kan anpassa sina arbetstider efter oss som bor i hyreslägenheter! Det är inte mänskligt att vi hyresgäster ska tvingas byta jobb eller få sparken för att vi inte jobbar kontorstider, för att entreprenörerna ska få äta sin frukost kl 09.00 men väcka hundratalet hyresgäster kl 06.30 med borrmaskiner. Utan att förvarna med varken mail eller lappar. Vi måste ju också arbeta för att bl a kunna betala hyran!?! Även om vi jobbar eftermiddag/kväll/natt! De som kan anpassa efter oss hyresgäster och starta vid 08.00 istället är guld värda och att föredra. Det borde ni kolla upp innan så vi slipper bli sjukskrivna och arbetslösa.
  Åsa
 • Hej igen Åsa

  Vi har skrivit till dig vid ett flertal tillfällen att Vallonbygden och underentreprenörer arbetar dagtid. Vi kan tyvärr inte anpassa arbetstiden efter våra hyresgästers olika arbetstider.
  Pernilla Uthyrare/Hyresredovisare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.