SMS-tjänst vid tömning

NSR i Båstad har en SMS-tjänst där man får en påminnelse dagen innan de olika kärlen ska tömmas, 4-fack 1, 4-fack 2 och trädgårdskärl, jag hittar inte den tjänsten hos VA-syd. Finns den eller är det något som kommer att införas?
Stefan Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Stefan!

  Tyvärr har vi inte denna tjänst för soptömning idag, men vill verkligen kunna erbjuda den servicen. Jag kan inte säga när men detta är något vi arbetar mot!

  Idag får man sms vid exempelvis vattenavstängningar. Läs mer här.

  Med vänlig hälsning
  Anna Kommunikatör
 • Hej VASyd!
  Har ni kommit längre i arbetet med SMS-tjänst för sophämtningen? Nu är det många fack och många olika tömningsdatum som är i spel och ett sms från er dagen inna hade underlättat mycket.
  Tack på förhand!
  //Martin
  Martin Svenssn
 • Hej Martin!

  Jo, nu har vi faktiskt kommit en bit! Detta ska genomföras, förhoppningsvis ska det vara redo efter årsskiftet. Vi har ett litet arbete att göra med att säkerställa telefonnummer och att de som vill ska kunna "prenumerera" på detta. Så det är på gång om än inte i flygande fläng 😀

  Med vänlig hälsning
  Anna Kommunikatör
 • Vad är så svårt med att själv skriva in ett återkommande inlägg i kalendern i telefonen för varje tömning? 😀 Sätt sedan upprepning var annan/var fjärde vecka så sköter det sig själv. Så gör vi.
  Svante
 • Tack Svante för detta tips. Så kan man naturligtvis också göra! Det som är bra med sms är att de är kopplade till systemet här direkt. Skulle tömningsdagarna förändras så följer sms:en med i den ändringen, även om man som kund kanske missat informationen. Man kan göra som man vill!

  Med vänlig hälsning
  Anna Kommunikatör
 • Hej, april 2020 - har man kommit igång med sms ang soptömningen?
  eva
 • Hej Eva!

  Nej, tyvärr har vi inte riktigt kommit så långt som vi hade önskat. Vi har varit tvungna att prioritera annat. Vi lovar att återkomma i frågan!

  Med vänlig hälsning
  Anna Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.