Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Placering Fyrfackskärl

Jag undrar om de nya kärlen måste stå på rad med front ut mot trottoaren eller om de kan stå på vinkelrät rad mot gatan och front till den stenlagda uppfarten (uppfarten är jämn till skillnad från kommunens buckliga trottoar).

Kommentarer

 • Hej Lars och tack för ditt intresse i de nya fyrfackskärlen!

  De behöver inte stå på rad längs med tomtgränsen, utan det räcker med att Kärl 1 står inom 3 m från tomtgränsen Kärl 2 strax innanför. Läs gärna mer i informationen Winwin.

  Ha en fin dag!
  Madeléine Kundrådgivare
 • hej,
  I vilken riktning måste kärlet vara placerat? Kan man sätta kärlet så att det lilla hjulet är framåt eller måste handtaget vara framåt vid tömning så som idag?
  Anna
 • Hej Anna!

  På tömningsdagen ska handtagen vara utåt, precis som idag. Fram tills tömning går det bra att ha kärlen stående som det passar.

  Med vänlig hälsning
  Anna Kommunikatör
 • Jag har inte fått svar på min fråga angående "dubbellock" så att tunnorna kan stå med handtag utåt och ändå gå att öppna från det hållet.
  Finns det möjlighet att få? Det finns i Helsingborg.
  Anders Thulin
 • Hej Anders
  Tack för din fråga.

  Dubbellock finns endast att få för den äldre modellen av kärl som kommer används av verksamheter och bostadsrätter/hyresrätter. Möjligheten att ha dubbellock på fyrfackskärlen finns tyvärr inte.

  Önskar dig en trevlig dag.
  Mvh
  Sam

  Sam Kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.