Till senaste kommentaren

Hur får ni tag på mig om ni behöver nå mig?

Om det händer nåt akut som berör mig undrar jag om ni hör av er? Och hur når ni mig då i så fall?

Kommentarer

 • Hej Calle,
  Vi strävar efter att hålla alla berörda kunder uppdaterade om förändringar som de berörs akut av.

  Vi använder ett sms-verktyg för att snabbt få ut information vid en driftstörning eller större förändring. Det kan till exempel handla om att det blir uppehåll i vattenleveransen eller en akut vattenläcka. Sms skickas ut till alla telefonnummer som redan är registrerade på berörda adresser, men ibland är inte telefonnumret kopplat till den adress som berörs av ovan nämnda händelser. Då är det bra att vara på den säkra sidan och själv lägga in rätt telefonnummer eller e-postadress.

  Om du har lagt in rätt kontaktuppgifter, så får du snabb information!
  Lägg till ditt telefonnummer här


  Emilia Kommunikatör
 • Hej,
  MSB varnade i dagens pressträff att det kan bli brist på kemikalier för att kunna rena dricksvatten. Hur ser prognosen ut för VASYD:s uthållighet? Om problemet skulle uppstå hur ser beredskapsplanen ut?
  Mvh/Astrid Bergkvist
  Astrid Bergkvist
 • Hej Astrid!

  VA SYD arbetar förebyggande och med fokus på att produktion och drift ska vara säker och trygg även under en Coronapandemi. När det gäller dricksvattnet så ser VA SYD inga skäl till oro. Vi har god kontroll på både egen produktion och av leverans av dricksvatten och arbetar proaktivt för att säkerhetsställa att allt fungerar även om krisen fortgår under längre tid.

  När det gäller kemikalier så är det en balans mellan att inte bygga för stora lager och onödig bunkring men ändå säkra att tillgången av viktiga kemikalier räcker. Vi har bra kontroll på den balansen och kan vidta många olika åtgärder beroende på hur de kommande behoven ser ut och hur läget utvecklar sig.

  Här kan du läsa mer om vad vi gör: https://www.vasyd.se/Artiklar/Nyheter/Kundservice/Tryggt-dricksvatten

  Helena Kundservicechef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.