Till senaste kommentaren

Full soptunna nu när vi är hemma hela tiden!

Hej hej,
Nu när vi är hemma så mycket så fylls soptunnan upp mycket snabbare än i vanliga fall och det är jättelång tid kvar till nästa tömning. Vad ska jag göra?
Lisa Bengtsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Lisa,
    jag förstår att det blir mer avfall nu när ni är hemma mer. Just nu rekommenderar vi att du undersöker om det finns alternativa vägar för att lösa problemet, för att undvika att belasta personalen som kör och hämtar avfallet. Kanske kan du samarbeta med grannen eller se om det går att planera så att det blir mindre avfall än vanligt. Exempelvis genom att inte köpa produkter med onödiga förpackningar, äta upp alla matrester så att vi minskar matsvinnet osv.

    Om inget av ovan alternativ fungerar så finns det ändå en möjlighet att beställa extratömningar om ni tillfälligt har mer avfall än vanligt. Det kostar 70 kr/sopkärl för en extratömning. Hör av dig till oss via Mina sidor eller maila till kund@vasyd.se så hjälper vi dig.

    Under de speciella omständigheter som råder just nu så måste vi alla hjälpas åt och ta ansvar för att samhället fortsätter att fungera så bra som möjligt!

    Emilia Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.