Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilka leverantörer av tjänster finns?

Vilka leverantörer kan jag välja bland när jag ska beställa tjänster och vad kostar det?

Kommentarer

 • En sammanställning över tjänsteleverantörerna och deras priser finner du under fliken Utbud.

  Laura Kundservice
 • Hej!
  Jag har precis flyttat till Ågatan 1 D i Mjölby och innan vi hit hade viasat via bredbands tv (fiber) kan vi ha det på vår nya adress?

 • Hej

  Vi har inte fiber till Ågatan 1 D i dagsläget. Är det en lägenhet så ta gärna kontakt med din hyresvärd om vad det finns för möjligheter och om det ska dras in fiber i framtiden.

  Laura Kundservice
 • Jag tänkte välja Viasat som leverantör till mitt bredband eftersom jag redan har deras satellitutbud. Men de finns ju inte med i valbara leverantörer om man loggar in på er sida Jag har redan pratat med dem och beställt via deras kundportal, men distribuerar ni inte dem längre?

 • Hej Michael!

  Det är så att vissa leverantörer har inte valt att finnas på våran kundportal, men alla leverantörer som finns på våran hemsida finns tillgängliga i våra nät. Vissa leverantörer finns dock endast lokalt. Viasat finns tillgänglig som tjänsteleverantör i hela vårat nät.

  Med vänlig hälsning

  Laura Kundservice
 • Hur ser ev. Tidplan och möjlighet för fiber i postnummer 643 96 Julita, Botten, Hagbylund. Eftersom det inte finns någon gatuadress så skriver jag flera alternativ. Om det finns någon planering så är det intresserat om det är en öppen fiber och även priset.

  Med vänlig hälsning,
  Gunnar Lundqvist

 • Hej Gunnar

  Vi har nyligen skrivit på ett avtal med Katrineholms kommun angående fiberutbyggnad på landsbygden. Alla områden som är berörda kommer att få ett erbjudande om fiberanslutning senast den 31 mars.

  I dagsläget har vi ingen information om när installationerna beräknas vara klara, mer information angående tidplan kommer senare.

  Vi erbjuder öppen fiber och du kan hitta alla våra tjänsteleverantörer på vår hemsida.

  Laura Kundservice
 • Vad ska man tänka på när man väljer bland bredbandsleverantörer på denna sida? Är priset det enda "viktiga" att undersöka?

  Tack!
  /Bengt
  Bengt Sörenssen
 • Hej Bengt,

  Denna fråga är svår för oss att svara på då vi samarbetar med 20-25 stycken tjänsteleverantörer. Jag skulle höra av mig till de tjänsteleverantörer som jag var intresserade av för att höra med dem vad de erbjuder och varför man just ska välja dem.

  Må så gott!

  Med vänliga hälsningar
  Madeleine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.