Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilka kanaler kan jag se om jag bara har en Internettjänst?

Hej,

Jag har fiber i villa, och vill bara ha en internetanslutning. Jag vill inte beställa telefoni och jag är inte intresserad av andra kanaler än SVT. Kan jag se t ex SVT i alla fall och i så fall hur? Via TV-uttag på switch/Intenodosan eller på annat sätt? Vilka kanaler går att se på detta sätt i så fall?

/Per

Kommentarer

  • Hej Per!

    Om du bara beställer internettjänst så är det vanligtvis port 2 på dosan du kommer att koppla upp dig mot. Har du ingen IPTV tjänst kommer inte heller port för TV fungera såvida det inte finns en kollektiv lösning för er boende genom en hyresvärd eller liknande. Så för att se på TV behöver du i så fall titta på detta genom att streama från internet, ex. på SVT play eller liknande. En del av våra switchar har även ett uttag för kabel-tv men även där behöver en tjänst beställas eller finnas via hyresvärd/bostadsrättsförening för att fungera.

    Eftersom vi inte har dina uppgifter kan jag inte ge mer specifika svar än så men vill du att vi tittar närmare på det till dig är du välkommen att ringa vår kundservice på 0771-50 40 50 eller maila till kundservice@utsikt.se.

    Med vänliga hälsningar,
    Madeleine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.