Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Var hittar jag information om fiber till Linköpings landsbygd?

Jag vill veta mer om fiber och erbjudandet till landsbygden. Var finns det?

Kommentarer

 • Du är välkommen på informationsmöten som vi kommer anordna under våren. Datum och tider för träffarna kommer att finnas med i erbjudandet du får hemskickat och på utsikt.se. På webbplatsen (utsikt.se) finns också mer information. Du är också välkommen att kontakta kundservice på 0771-50 40 50 eller via kundservice@utsikt.se
 • Hej!
  Vi har anmält oss till fiberanslutning och vi bor ca 9 km NV om Ljungsbro. Med anledning av att ADSL har upphört nu så är jag nyfiken på när ni beräknar att komma till vårat område för installation?

  Mvh Leif
 • Hej,

  Kul att du är intresserad av fiber till din bostad!

  Information kring tidsplaner för ingrävning av fiberanslutningar till Linköpings landsbygd hittar du här.

  Med Vänlig Hälsning
 • Hej bor på kungsbrovägen 22 i Ljungsbro. Mina grannar har fiber och brunnen ligger 4 meter från min tomtgräns. Jag vill ha fiber tack...
 • Hej Alexander!

  Vad roligt du är intresserad av att skaffa fiber! Jag ser inte att vi har någon pågående kampanj i ditt område i dagsläget men det går självklart bra att intresseanmäla dig för fiberanslutning via vår hemsida här.

  Ordinare pris för anslutning är 25 000 inkl moms för en villa, ev kan kostander tillkomma beorende på hur övriga anslutningen ser ut i ditt område.

  Med vänliga hälsningar
  Madeleine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.