Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan jag använda min gamla router från Telia?

Jag har kopplat in mig på fibern och försöker ansluta en trådlös telefon till nätet. Beställde anslutningen hos TELIAS butik och fick då reda på att jag behövde köpa en Tilgin dosa för att det skulle fungera. Efter att fått support hos TELIA fick jag reda på att Utsikt skall tillhandahålla en switch ytterligare för att det skall fungera, detta visste de inte om i TELIA-butiken. I butiken sa dom att min gamla teliarouter skulle gå bra att använda men supporten upplyste mig om att de inte fungerar i Utsikts nät.

Kommentarer

  • Hej Kjell!

    När en tjänst från Telia blir upplagd i vårt nät går det per automatik ut en switch från oss. För att kunna se om det är en switch på väg till dig skulle vi behöva veta din adress. Vänligen maila oss ditt ärende till kundservice@utsikt.se eller ring oss på 0771-50 40 50.

    Vad gäller din router så vet Telias support bäst vad som passar med deras tjänster. Så säger de att den router du fått tidigare inte fungerar så är det troligen så. Varför du fått ett annat svar tidigare kan bara Telia själva svara på.

    Med vänlig hälsning

    Eva Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.